Search
Close this search box.

SLAVIŠA LAKOVIĆ: CILJ JE DA EKIPA RASTE IZ DANA U DAN, PRVENSTVO JE DUGO!

Spar­tak su mno­gi vi­de­li na li­sti kan­di­da­ta za gor­nji dom i jed­nog od fa­vo­ri­ta za pla­sman u elit­ni rang. Me­đu­tim, Su­bo­ti­ča­ni su već u pr­vom ko­lu za­be­le­ži­li po­raz od Ki­kin­de, ko­ja ih je spre­či­la da na star­tu osvo­je pr­ve bo­do­ve. Tre­ner Sla­vi­ša La­ko­vić je iskre­no go­vo­rio o po­ra­zu, am­bi­ci­ja­ma i pro­ble­mi­ma sa ko­ji­ma se su­o­ča­va.

  • Sta­bi­li­za­ci­ja klu­ba je pod broj je­dan u ovom tre­nut­ku. Ide­mo u sva­ku utak­mi­cu da pru­ži­mo mak­si­mum, pa ako je to do­volj­no za do­bar re­zul­tat, on­da će­mo i po­be­di­ti. Pro­tiv Ki­kin­de su mom­ci od­i­gra­li do­bro, bo­ri­li se, ali je ne­do­sta­ja­lo i ma­lo sre­će. Ni­smo se do­volj­no uigra­li, ne­ki igra­či su nas na­pu­sti­li, ta­ko da je bi­lo ra­znih pro­me­na. Mi raz­mi­šlja­mo od me­ča do me­ča, na­da­mo se ne­kim bo­ljim da­ni­ma, spon­zo­ri­ma, sta­bi­li­za­ci­ji. Cilj je da eki­pa ra­ste iz da­na u dan, pr­ven­stvo je du­go, am­bi­ci­je su pla­sman u plej-of, ali tre­ba bi­ti i re­a­lan u ne­kim oče­ki­va­nji­ma. Na­še je da igra­mo i na­da­mo se da će­mo da ta­ko da ra­ste­mo.

Šta je od­lu­či­lo utak­mi­cu sa Ki­kin­dom?

  • Bi­la je to do­bra utak­mi­ca, ali je na kra­ju pre­o­vla­da­lo is­ku­stvo. Mi­slim da je naj­re­al­ni­je bi­lo da se meč za­vr­ši ne­re­še­nim re­zul­ta­tom, za­slu­ži­li smo bar bod. Ki­kin­da ima is­ku­snu eki­pu, pred­vo­de je Tr­ni­nić, Li­si­ca, Vr­go­vić ko­ji su go­di­na­ma na oku­pu. Mi smo u ne­kim tre­nu­ci­ma bi­li i bo­lji, ali smo pri­mi­li taj ne­sreć­ni gol tri se­kun­de pre kra­ja.

Sle­de­ći ri­val je Vr­bas?

  • Je­dan od glav­nih kan­di­da­ta za pr­vo me­sto. Oče­ku­jem da pru­ži­mo mak­si­mum, da se bo­ri­mo i igra­mo ko­li­ko mo­že­mo, pa će­mo vi­de­ti na kra­ju da li je to do­volj­no za ne­ko iz­ne­na­đe­nje. Vr­bas je ap­so­lut­ni fa­vo­rit za pla­sman u elit­ni rang. Po­zna­je­mo se od­lič­no, ne­ma tu taj­ni, bi­će otvo­re­na utak­mi­ca do sa­mog kra­ja. Mo­ra­mo da pru­ži­mo i vi­še od mak­si­mu­ma.

Ko su fa­vo­ri­ti za plej-of?

  • Bez di­le­me tu vi­dim Vr­bas i Ki­kin­du, In­đi­ja je ta­ko­đe do­bra, Cr­ven­ka mo­že da bu­de u gor­njem de­lu. Oče­ku­jem bar jed­nu eki­pu iz sen­ke, ko­ja bi mo­gla da po­mr­si ra­ču­ne fa­vo­ri­ti­ma – za­klju­čio je Sla­vi­ša La­ko­vić.

Super b Liga Srbije

Povezane vesti

TRENER