Search
Close this search box.

RASTANAK MOMIRA ILIĆA I TELEKOM VESZPREMA

Momir Ilić je potpisao ugovor na 2+1 godinu sa Telekom Vesprem u junu 2021. godine. Nakon završene sezone 2023/2024 i osvojene duple krune, odlučili su da ne nastave saradnju.

U sezoni 2021/22, Ilić je preuzeo tim od Dejvida Dejvisa, za tri godine osvojeno je tri nacionalna kupa Mađarske, dve titule prvaka, dve SEHA lige i prijateljski turnir SEHA lige u četiri utakmice. 2022. godine stigao je do Final4  Lige Šampiona, gde je zauzeo četvrto mesto iza Barselone, Kilcea i Kila.

Peter Gulias koji je bio Ilićev Prvi sardanik takođe neće nastaviti u Prvom timu mađarskog šampiona. On će u budućnosti imati ulogu u omladinskom timu.

  • Kao bivši igrač i trener, doživeo sam fantastične trenutke u klubu. Pre svega želim da se zahvalim svim zaposlenima u klubu koji su nam pomogli. Bila je velika čast raditi za tako slavni klub kao što je Vesprem kao igrač, a potom i kao trener, i imati priliku da zajedno osvojimo mnoge titule i trofeje. Naravno, veliko hvala ide i igračima za protekle tri godine. Bez njih ne bismo mogli da ostvarimo ove ciljeve. Na kraju, želimo da se oprostimo od naših navijača i da im izrazimo zahvalnost na podršci koju smo dobijali od njih tokom godina, istakao je Ilić

Povezane vesti

TRENER